burza airsoft vybavení

01.10.2011 12:59

Název akce: Burza

Místo: Posádka divec

datum: Sobota 1. října

zahájení: 09:00

konec: někdy odpoledne (po skončení burzy si můžeme podle času a nálady trochu zastřílet)

Program akce: Pořádáme Airsoftovou burzu pro širokou veřejnost, Všichni zde budou moci vystavit to čeho se chtějí zbavit. Vystavovat se bude na asfaltové cestě na celtách, v případě méně příznivého počasí tak postavíme plachty a stany za nádržema a taky se bude moci vystavovat ve strážním domku. Přijít zdarma vystavit a zkusit prodat to co už nepotřebujete může každý. Vystavované věci musí být příbuzné s airsoftem a vojenstvím (starou PC elektroniku nechte doma)

Zajistíme:

Občerstvení: pivko a grillované klobásky za simbolickou cenu.

Přístřeší a prostor pro burzu: za nepřiznivého počasí postavíme pár vojenských stanů a natáhneme nějaké plachty (za super nevlídného počasí se akce zruší)

Organizační tým, který zajistí klidný průběh akce.

Pokud máte zájem něco na akci vystavit k prodeji, předběžně se prosím registrujte na email 74.mpr@centrum.cz

Předběžná registrace není nutná, ale prostor je omezen zhruba pro 40 vystavovatelů, když budeme znát počet vystavovatelů, budeme moci lépe zajistit prostor.

 
No a jak to dopadlo???? na burze bylo cca 10 vystavovatelů, a objevilo se tam pár nákupčích. Počasí se sice vydařilo ale prostě málo lidí, Jeftron dorazil, Astex taky. Padly návrhy že akce a myšlenka to byla pěkná, příště to však spojíme s airsoftovou hrou.