Poslední kulička 2: Boj o vánoční dárky

17.12.2011 14:09

Poslední kulička 2: Boj o vánoční dárky

17.12.2011 10:00

Dlouho očekávaná tradiční akce je tu

Základní info:

Datum: 17.12. 2011

vtupné: 30,-/osobu

registrace :9:00-9:45 v prostoru strážního domku

čas zahájení operací:10:00

čas ukončení operací:15:00

Strany: Mikulášovi Teroristi * Santa Klausova Armáda

Herní postavy:

Mikuláš: berle a čepice s křížem. Oživuje spojence mávnutím berle-vždy maximálně jednou za 5 minut. (mikuláš přijde k někomu kdo dostal zásah, mávne nad ním berlí a on může hrát okamžitě dál). Jinak Mikuláš hraje jako normální hráč. když dostane zásah odchází na mrtvoliště ovšem nemá žádný respawn. Rovnou může jít do hry.

Mikulášovi svatí: Dostanou na hlavu svatozář ( jako rozlišovák ) svatí můžou odnášet dárky do základny, jinak jsou jako ostatní hráči.

Santa Claus: červená čepice a vousy. Oživuje spojence kouzelným pytlem na dárky-vždy maximálně jednou za 5 minut. (Santa přijde k někomu kdo dostal zásah, mávne nad ním kouzelným pytlem a on může hrát okamžitě dál). Jinak Santa hraje jako normální hráč. když dostane zásah odchází na mrtvoliště ovšem nemá žádný respawn. Rovnou může jít do hry

Santovi pomocníci: Dostanou na hlavu červenou čapku ( jako rozlišovák ) svatí můžou odnášet dárky do základny, jinak jsou jako ostatní hráči.

Andělé: po uvážení a neúspěchu náboru na anděli ( nikdo neuměl lítat ) musíme zrušit tuto postavu. Takže andělé budou prostě medici, tak jak je hrajeme klasicky, medici budou označeni páskou medic.

ostatní hráči:

Mikulášovi teroristé: Oblečte si prosím uniformy jako teroristi směřované na východní státy

Santa Clausova armáda: kompletní uniformy, nejlépe americké

Vyvážení hráčů zajistíme při registraci pište za co by jste chtěli jet.

Pravidla:

Dva tými proti sobě. Cílem je získat co nejvíc vánočních dárků, které se budou nacházet pod vánočním stromkem. Dárky můžou nosit jenom hráči k tomu určení. Hráč co nese dárek a je zasažen, musí dárek pustit na zem. Dárky nosí hráči do své základny kde se i oživují.

Základny jsou během hry chráněné a nesmí se na ně útočit. V době kdy si na nich hráči odpykávají respawn tak můžou pracovat na vybudování obrany. Na konci hry až budou dárky pod stromečkem vyčerpány, bude se bojovat o základny.

Pokud hráč dostane zásah. Zůstane tam kde je dokud nepřiletí anděl. Anděla si můžete přivolat modlením se do vysílačky na příslušném kanále (nahlásíme před akcí) :) Anděl přiletí, dotkne se hráče a hráč se přesune na svoji základnu kde si odbyde respawn.

Mikuláš, Santa a Andělé jsou imuní vůči střelbě. Jakákoliv úmyslná opakovaná střelba do nich bude brána za nesportovní chování, takový hráč bude vyloučen z našich akcí.

Andělé budou zároveň fungovat jako pomocní organizátoři.

Ve chvíli kdy pod vánočním stromkem nebudou dárky, tak hráč který to zjistí odpálí světlici která bude u stromku připravena. Potom se již hraje bez respawnu, bez oživování a Mikuláš se santou jsou smrtelní. Cílem bude zničit co nejvíce dárků v protivníkově základně, například rozstřílením :)

 

Obecná pravidla:

- zásah platí do jakékoliv části těla

-zásah do zbraně vyřadí zbraň

-úsťovka AEG do 135m/s

-pyrotechnika zatím povoleny pouze značkovací dýmovnice-ostatní ještě upřesníme.

-zásobníky a munice nejsou omezené!!!!!


Více zde: https://asdivec.webnode.cz/news/posledni-kulicka-2/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: https://www.webnode.cz