Poslední kulička- "první sníh"

26.12.2013 00:00

 

26.12.2013 09:00
Proběhla již tradiční sváteční akc v krásném počasí-opět bohužel bez sněhu. 
Opět proti sobě šly dvě armády. Armáda santy clause a Mikulášovi partyzání. 
Po loňské prohrané bitvě o nadvládu nad severním polem se Mikulášovi hrdinní partyzáni stáhly do severských lesů a započali pracovat na odbojovém hnutí. Vybudovali si novou základnu a pomalu chystali plán na velkolepý návrat.
Mezitím Santa Claus začal opět využívat výhod kouzelné zahrady kde mu skřítci začali tvořit dárky. Santa musí dárky lokalizovat ubránit a zkompletovat. Pokud se povede Santovi získat více jak 10 dárků, a zabalené je doručit dětem k hladovému jezeru. Získá magickou moc nesmrtelné nadvlády pro své přisluhovače nad celým lesem. A to samozřejmě mikulášovi bojovníci nesmí dopustit.
Dárky se objevují na různých místech kouzelné zahrady, vyprdnou je zde nadpřirození nesmrtelní nestraní skřítkové. Zhruba každých 10 minut se objeví v nějaké části zahrady ( posádky divec) nějaký předmět, kus balícího papíru a stuha.
 
Úkoly pro Santovu armádu byly: Santovi přisluhovači musí dárky najít, posbírat. Zabalit a připravit do skladu k transportu. Až se zde objeví alespoň 10 zabalených dárků. Tak je musí společně se Santou dopravit dětem žijícím u černého jezera uprostřed lesa. Mezi tím musí udržovat bezpečný perimetr. 
 
jak fungovalo oživování: Santa se oživuje sám, je zranitelný pouze zásahem do rolniček na břiše a na zádech. po zásahu zvedne ruku a počítá do 15 vteřin, pak hraje dál. Santa oživuje spoluhráče v boji a to tak že nad jejich polomrtvím tělem brouká "rolničky rolničky" a mezitím zasažený spoluhráč odpočítá 50 vteřin.
V případě že se k vám santa nemůže dostat a hráč je mrtvý déle jak 5-10 minut,  tělo se vypaří, přesunulo se ke vstupní bráně do polární zahrady (strážnímu domku) a zde odříkal koledu a nebo nějakou vánoční písničku. :D
 
Úkoly pro Mikulošovu armádu: Mikulášovi partyzáni nemají svého vůdce :/ čekají na jeho vzkříšení ke kterému potřebuji 10 dárků, ty se snaží ukrást santovi. Kolem jejich provizorní základny panuje magické kouzlo které automaticky zabije Santovi přívržence. Mikulášovci se snaží probít do základny a ukrást část nějakého dárku nebo už zabalený dárek ze skladu, případně přepadnout santův konvoj.
 
Oživování Mikulášových partizánů: Mikulášovi partizáni měli u sebe 2 butelky s živou vodou. Zasažený hráč se napil a mohl hned bojovat. Butelku musel k zasaženému hráči donést nějaký živí. Pokud dostal zásah ten co nese butelku, nemohl se sám napít. Pokud do 5 minut k zasaženému hráči nedorazili živí hráči aby ho napojili živou vodou, tak odešel do své základny kde strávil dalších 5 minut v modlidbách ke svatému mikulášovi.
 
Akce se zůčastnilo skoro padesát hráčů.
Na akci bylo k dispozici spoustu čaje zdarma pro všechny a možnost nákupu horké polévky,gročku,kávy,piva apod.
Fotky zde: