Poslední kulička vol.3-Santa vrací úder

26.12.2012 00:00

 

Tradiční vánoční akce na základně Divec

Zahájení v 11:00

pravidla:

Zásobníky pouze tlačné a plnění kuliček podle pravidel realcapu.

zbraně: AEG do 135 m/s

automatické sniperky do 160 m/s

ostatní sniperky do 220m/s

vstupné: tentokrát volné (dobrovolné) určené opět na pronájem,úpravy a vylepšení areálu základny

Na akci bylo možné v ofzoně zakoupit horký čaj, Svařené víno, černou kávu, horkou silnou česnečku .

Motiv příběhu - Santa vrací úder

Santova aliance se chystá na návrat na scénu, po dobytí a zničení severního pólu a ztracení tak strategických pozic pro distribuci kýčovitých dárků, musí Santa získat novou základnu. Chce se také pomstít Mikulášovi a tak v době vánočních svátků chystá útok na jeho předsunuté pozice v srdci Evropy. Základnu a její bezpečnost zajišťují tři kříže v jejím okolí. Santova armáda musí nejprve zničit všechny kříže a posléze se může pustit do likvidace základny. Mikulášova armáda se léčí pomocí kouzelné vánoční hvězdy uschované na kouzelném vánočním stromě. Proto pro úplné obsazení základny musí být strom zničen. Strom je ovšem kouzelný zničit ho může jenom opravdu silný zásah santova ohnivého rudého prdnutí. To může být vystřelenou pouze Santovým pobočníkem nebo Santou z obrovského Prdometu.

Strany: Východ * západu

Uniformy Santova aliance-
uniformy a komplety západních států, červené santovi čepice vítány, pro každého kdo přijde v červené čepici či s jiným amerikánckým vánočním doplňkem ( sobí roky a podobně) čeká sladká horká odměna v ofzoně

Uniformy Armády Svatého Mikuláše. - všechny uniformy bývalého východního bloku. (Ačr vz.95 podle počtu přihlášených), jinak partizánské oblečení ruskočečenského stylu. Doplňky žluté kříže na čepicích, berle a podobně.

Hrálo se opět fér,k vidění byla spousta pěkných akcí, výbuchů z prdometů a všichni hráči si myslím opět o něco vylepšený areál základny Divec  užili a rozhýbali těla během vánočních svátků.

Letošní zimní realcapové akce se zůčastnil zatím rekordní počet 40hráčů.

 Foto najdete ve fotogalerii.