Realcapové velikonoční vítání jara

30.03.2013 18:47

Akce proběhla zkráceně neboť se málo komu chtělo jet přes noc a tak jsme nakonec skončily v baru :D Přes den jsme si ale krásně zahráli podle následujících pravidel:


zásah platí do celé výstroje co si sebou kdo nese, zásah do zbraně vyřazuje zbraň (zbraň se dá obnovit odpikáním respawnu), hráč může použít záložku nebo gumový nůž, případně dotyk hlavně. Dotyk rukou není považován za zásah. Slovem máš nikoho nevyřadíš. (pokud se k někomu dostaneš na blízko, je slušností ho vyzvat aby se vzdal a nebo použít záložku či mířit do míst kde to nebolí).
Síla zbraní-omezena:
AEG-Samopaly a útočné pušky do 135m/s, poloautomatické odstřelovací pušky(jenom singl režim a reálná předloha"M4ka s optikou je pořád jenom útočná puška) do 160 m/s, odstřelovací pušky klasické do 200m/s (měřeno s kuličkami 0,20g povoleným hop upem a naším chronometrem)

pyrotechnika zakázána!!!!

 akce: "Zastav se a zemřeš"
Další lehce scénářová ale čistě realcapová hra. Při které bude využitá značná část lesa. Akce bude trochu netradiční. V první polovině proběhne jakýsi druh závodu buddy týmů (dvojic nebo trojic). Závod bude takový airsoftový orienťák. Každý buddy tým dostane mapku kde budou vyznačený body v lese ( kontrolní stanoviště) Na každém kontrolním stanovišti bude symbol. Tým musí získat všechny symboly. Každý tým také dostane kartičky s životy. Pokaždé když se střetne s cizím týmem a prohraje. Předá kartičku života protihráči ( každý hráč má svoje kartičky života ) . V případě že hráč odevzdá kartičku života. Vyčká 5 minut na místě na kterém se nachází a posléze se vrací do hry. V případě že hráč dostane zásah je povinen počkat na místě kde dostal zásah, útočník se k němu musí pro kartičku dostat ovšem nepřijde li do 10 minut, hráč může pokračovat ve hře. 

 
Akce se zůčastnilo asi 20 lidí. Herní systém kombinace orientačního závodu a AS hry se ukázal jako velice zajímavý a funkční :)