Zimní real cap Divec

09.02.2013 11:20

Tuto krásnou lehce mrazivou sobotu se na AS posádce Divec sešlo 29 příznivců tlačných zásobníků + jedna milá ochotná fotografka Hanička. 2 z hráčů, tedy já a Pavel Kapucka jsme se dobrovolně chopili zázemí a organizace celé střílečky, navařit čaj, kafe, česnečku, rozmístit vlajky, roztopit oheň, rozdělit hráče a hurá do boje. 
Hráči byli rozděleni na dva týmy. Jeden tým dostal červené rozlišováky (převážně tým složený z amerických uniforem, ale i třeba BW a multicam). Druhý tým vyhrál úvodní rozstřel a tak rozlišováky mít nemusel. (převážně maskáče vz.95) 
Celé akce se zůčastnili celkem 4 členové 74.mpr (Fanda, Standa, Otta, Pavel). Další hráči kteří dorazily přijeli třeba až z Kostelce na Orlicí nebo Rychnova nad Kněžnou. Rekord v počtu hráčů jsme netrhli ,ale poprvé jsme měli mezinárodní akci s účastí dvou amíků Spercera a Codyho Steel´s . S kamarádem který je přivedl jsme se shodli že si nemohli vybrat lepší místo a partu pro svoji první AS hru vůbec.
Akce proběhla prakticky bez problémů jak první část v lese o vlajky- tak druhá. Zvítězili v obou částech modří, holt měli prostě dobrý den :), budiš jim to přáno. Během akce došlo k drobnému nedorozumění (modrý tým nepochopil hranici a zatlačil červené až k mrtvolišti), vše jsme vyřešili hned a bez konfliktů. K druhé zvláštní události došlo když jeden z červených tak urputně obsazoval základnu, že si spletl suché WC se zákopem a po nohách tam zahučel za účelem krytí se před smrští kuliček. Když zjistil že je po kotníky v totálních sr****ch, dal se do takového křiku a nadávek že si polovina lesa myslela že šlápl minimálně na minu, co mu urvala nohu. No -mina to nakonec byla, ale pouze biologická a kanada po defekaci vodou snad přežije bez vážných zranění. My š´ťastní co jsme to viděli budeme navždy v těžkých a smutných chvílích mít něco -co nás zaručeně smíchy rozštípe...
 

Sepsal Fanda 74.mpr

fotogalerie Hanka Procházková
 https://bisko.rajce.idnes.cz/13-02-09-Divec/